Blik op zaterdag: NOAD’32 – GVV’63

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag 19 maart gaat GVV’63 op bezoek in Wijk. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen NOAD’32.

Allereerst een felicitatie aan de gastheren, die dit jaar het 90-jarige jubileum vieren.

NOAD’32 is op de ranglijst in de onderste regionen te vinden. Net als BZC’14 hebben ze 6 punten uit 13 wedstrijden. We treffen een tegenstander die strijdt om behoud van het derde klasserschap. Nooit Opgeven en Altijd Doorgaan is het credo in Wijk. Enkele oud-gedienden hebben de afgelopen periode het jonge eerste elftal de helpende hand geboden. Het lijkt er op dat dit effect heeft, afgelopen weken werd er gewonnen van BZC’14 en ook Haaften werd het bijzonder moeilijk gemaakt. Dinsdag werd er thuis met 0-2 verloren van GDC.

De wedstrijd heeft nog een speciaal tintje. GVV’63 trainer Denny van Geffen is volgend seizoen in dienst bij NOAD’32 en NOAD trainer Erwin Verheij bij GVV’63. Maar dat is voor volgend seizoen, beide heren zullen morgen zeker de drie punten willen pakken.

GVV’63 speelde afgelopen dinsdag met 1-1 gelijk tegen Vuren. Het eerste puntverlies na de winterstop. Het was een ongelukkige wedstrijd waarin veel gecreëerde kansen niet benut werden. Net als tegen Capelle kwam GVV’63 moeizaam in de wedstrijd. Het is zaak om tegen NOAD’32 vanaf minuut 1 een hoog tempo te ontwikkelen, dan komen de kansen vanzelf. Wellicht weet clubtopscorer Mathijs Libbers zijn verjaardag te bekronen met enkele goals. Gezien de ranglijst moet dit een driepunter worden voor GVV’63.

We hopen dat er veel geel-zwarte ondersteuning aanwezig is aan de boorden van de Afgedamde Maas.