BLIK OP ZATERDAG: O.S.S.’20 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Na een vrij weekend, staat voor GVV’63 1 op 4 mei de volgende competitiewedstrijd op het programma. Er wordt een bezoek gebracht aan Oss. Tegen O.S.S.’20 wordt er om 16.00 uur afgetrapt.

De Ossenaren begonnen matig aan de competitie, maar wisten na een goede reeks alsnog de eerste periodetitel te pakken. Hoogstwaarschijnlijk gaat O.S.S.’20 samen met vv Dongen uitmaken wie het kampioenschap gaat behalen. Momenteel is Dongen de lijstaanvoerder. Echter  O.S.S.’20 zal er alles aan gelegen zijn om te promoveren, aangezien er wordt gestopt met prestatievoetbal op de zondag.

De wedstrijd in Gameren wist O.S.S.’20 begin december met 0-2 te winnen. Het is vooral letten op de twee goalgetters van het team, Tony de Groot en Rob van Sonsbeek. Samen goed voor bijna 60% van de Osse goals.

GVV’63 is de laatste weken goed op dreef. Er werd twee keer achter elkaar gewonnen van de pittige opponenten Woudrichem en BLC.  Onze geel-zwarte supporters zien de laatste weken een prima strijdend GVV’63.  Nog vier wedstrijden te gaan. Op dit moment staat GVV’63 tiende, een positie waarbij de nacompetitie voor handhaving volgt. De verschillen in deze derde klasse D zijn echter enorm klein. Zo staan we maar vijf punten achter de nummer drie. Maar om verder te stijgen zijn er punten nodig!

Op voorhand is de uitwedstrijd tegen titelkandidaat O.S.S.’20 een pittige kluif. Maar met de huidige spirit en vorm is een stunt zeker mogelijk. We staan ook niet voor niets boven O.S.S.’20 in de tweede periodestand. Met strijd en passie kunnen we veel bereiken!

Hopelijk zijn er veel Gamerse aanmoedigingen op Sportcentrum De Rusheuvel!