BLIK OP ZATERDAG: ONI 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 11 mei speelt GVV’63 een uitwedstrijd tegen ONI. In ‘s-Gravenmoer wordt er op Sportpark Het Wiel om 14.30 uur afgetrapt.

De wedstrijd in Gameren zorgde voor spektakel. Beide ploegen hadden kans op de overwinning, maar uiteindelijk stond er een 4-4 gelijkspel op het scorebord.

Voor zowel GVV’63 als ONI dreigt het degradatiespook. Met nog drie wedstrijden te spelen staat GVV’63 tiende en ONI dertiende, oftewel laatste. De voorsprong van GVV’63 bedraagt vijf punten. Nummer negen, tien en elf spelen nacompetitie voor handhaving en nummer twaalf en dertien degraderen rechtstreeks. De gastheren uit ‘s-Gravenmoer zorgden drie weken geleden voor een geweldige stunt door thuis met 2-1 van OSS’20 te winnen. Vorige week werd er dan weer teleurstellend verloren van Sparta’30, waarbij de rode lantaarn werd overgedragen aan ONI.

GVV’63 liep afgelopen zaterdag tegen een nederlaag aan in Oss. Van titelkandidaat OSS’20 werd met 4-2 verloren. Op zich geen schande. De weken ervoor werden er mooie resultaten geboekt en hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken. Wij verwachten dat er zaterdag weer elf tot op het bot gemotiveerde GVV-ers aan de aftrap staan. Als we richting de veilige plaatsen willen opschuiven, dan is een overwinning het enige wat telt. De achterstand bedraagt maar drie punten, dus dit is nog zeker mogelijk!

We hopen dat er bij deze enorm belangrijke wedstrijd weer veel steun is voor onze geel-zwarten!!