BLIK OP ZATERDAG: SCO 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 24 februari speelt GVV’63 een uitwedstrijd tegen SCO in Oosterhout. Let op, er wordt om 15.30 uur afgetrapt op Sportpark De Elskens.

In de tweede competitieronde troffen beide ploegen elkaar in Gameren. GVV’63 speelde toen een goede wedstrijd en won met ruime cijfers: 4-1. Hierna zette de Sport Centrale Oosterhout een prima serie neer met 21 punten uit 8 wedstrijden. Daarna kwam de klad er een beetje in. Er werd drie keer op rij met 2-1 verloren. Door de laatste 2-1 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen BLC, liep SCO ook nog eens de eerste periodetitel mis. De blauw-witten zullen er dus ongetwijfeld op gebrand zijn om voor het thuispubliek een goed resultaat neer te zetten.

GVV’63 neemt nog steeds de laatste plaats in. Toch biedt het spel van de afgelopen twee wedstrijden voldoende perspectief. We zien een strijdend GVV’63. Afgelopen zaterdag moest GVV’63 zich uiteindelijk tevreden stellen met een punt, nadat het in de eerste helft verzuimd had om afstand te nemen van DESK. Toch is iedereen ervan overtuigd dat als onze geel-zwarten deze lijn doortrekken, de punten echt wel gaan komen. Hopelijk kunnen we zaterdag, onder het toeziend oog van veel GVV-ers, een mooi resultaat boeken in Oosterhout!