Blik op zaterdag: Sleeuwijk 1 – GVV’63 1

640 360 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat voor GVV’63 1 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Er wordt een uitwedstrijd gespeeld tegen vv Sleeuwijk. Aanvang 15.00 uur.

Na anderhalve maand oefen- en bekerwedstrijden begint nu het echte werk. Onze geel-zwarten kunnen hun borst natmaken, want met Sleeuwijk treffen we gelijk een zelfbenoemde titelkandidaat. De Roefbewoners promoveerden in 2019 naar de tweede klasse. De eerste twee seizoenen werden afgebroken door Corona. Het afgelopen seizoen degradeerde Sleeuwijk uit de tweede klasse. Echter trainer Antoine van Pelt geeft aan dat zijn team weer voor het kampioenschap gaat. Sleeuwijk is een behoorlijk grote vereniging en ook dit jaar zijn er weer diverse jeugdspelers doorgegroeid naar de selectie.

Zowel Sleeuwijk als GVV’63 kende een wisselvalige bekercampagne, waarbij beiden de volgende ronde niet haalden. In het seizoen 2018-2019 troffen de ploegen elkaar voor het laatst in competitieverband. Toen eindigden de wedstrijden in zowel Sleeuwijk als Gameren in 1-1.

GVV’63 speelde afgelopen zaterdag een prima wedstrijd tegen RKSV Margriet. Deze werd met 4-1 gewonnen, terwijl er genoeg kansen waren op meer goals. Aanstaande zaterdag treffen we een tegenstander die meer in zijn mars heeft. Het is zaak om scherp aan de aftrap van de competitie te verschijnen. Hopelijk is er de ondersteuning van veel geel-zwarte supporters!