Blik op zaterdag: Sparta’30 1 – GVV63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaan onze geel-zwarten op bezoek in Andel bij Sparta’30. Aanvang 14:30 uur.

Beide ploegen speelden half oktober in Gameren met 3-3 gelijk. Omdat GVV63 het verzuimde om de wedstrijd definitief in het slot te gooien, zag men diep in de extra tijd Sparta langszij komen.

Dit seizoen presteert Sparta’30 aanmerkelijk beter dan de afgelopen jaren. Dit komt niet in de laatste plaats door een aantal ervaren spelers die zijn aangetrokken.

Toch zijn de resultaten van de ploeg uit Ael wisselvallig. Zo werd er knap met 3-1 thuis gewonnen van BLC. Afgelopen zaterdag kreeg Sparta een oorwassing van jewelste. Uit tegen BLC werd het maar liefst 11-0.

Reken maar dat trainer Burg zijn ploeg op scherp heeft staan om zich voor het thuispubliek te revancheren voor deze smadelijke nederlaag.

GVV63 kende enkele lastige weken, met veel afwezigen. Maar het tij lijkt zich weer ten goede te keren. Afgelopen zaterdag werd Merlijn met 4-0 verslagen. Een wedstrijd waarin GVV63 veel kansen wist te creëren.

Hopelijk kan deze goede lijn in Andel worden doorgetrokken. In deze beslissende fase van de competitie, een week voor de topper tegen Schelluinen, zal GVV63 vol strijdlust op jacht moeten naar de 3 punten!