BLIK OP ZATERDAG: SPARTA’30 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Zaterdag gaat de reis voor GVV’63 naar Andel. Op Sportpark Jan Claessenhof wordt er om 14.30 uur afgetrapt tegen Sparta’30.

Beide ploegen vinden we terug op de vijfde en zesde plaats van de ranglijst. GVV’63 heeft drie punten meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Twee ploegen die behoorlijk aan elkaar gewaagd zullen zijn. De Spartanen hadden afgelopen zaterdag een vrije dag vanwege het oneven aantal ploegen in de competitie. Dit geldt voor GVV’63 volgende week zaterdag. De thuiswedstrijd in Gameren werd door GVV’63 met 3-1 gewonnen. Iedereen zal zich de wereldgoal van Patrick Kooijman nog kunnen herinneren.

De tegenstander van komende zaterdag is een degelijke ploeg die vooral gevaarlijk is in de omschakkeling. Een ploeg die meestal een behoorlijke dosis arbeid in de wedstrijd legt. In de laatst gespeelde wedstrijd werd tegen kampioenskandidaat Sleeuwijk een verdienstelijk gelijkspel behaald.  Alleen met 100% inzet zal er zaterdag wat te halen zijn in Andel.

Na een mindere fase met veel afwezigen kon GVV’63 afgelopen zaterdag eindelijk weer eens een overwinning boeken tegen sv Capelle. De gescoorde 1-0 werkte bevrijdend, hierna liet GVV’63 weer goed voetbal zien aan het thuispubliek. Met het getankte zelfvertrouwen zal GVV’63 zaterdag zijn tanden moeten zetten in Sparta’30. Een belangrijke pot. Bij een overwinning wordt de aansluiting met de top 4 weer gemaakt.

We hopen dat zaterdag weer veel GVV’63 supporters de Afgedamde Maas oversteken om ons eerste elftal aan te moedigen!