BLIK OP ZATERDAG: SPARTA’30 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 9 maart gaat de reis naar Andel. Zeker geen onbekende route voor GVV’63 . Sparta’30 en GVV’63 hebben weinig geheimen voor elkaar, de afgelopen 20 jaar zaten beide ploegen 17 keer in dezelfde competitie. De aftrap op de Jan Claessenhof  is om 14.30 uur.

GVV’63 en komende tegenstander Sparta’30 bevinden zich in de onderste regionen. De belangen en spanning zijn groot in de derde klasse D. Alle ploegen kunnen het elkaar moeilijk maken, zekere overwinningen zijn er niet in deze competitie.  Sparta’30 begon prima aan de competitie. Begin november werd de tweede plaats op de ranglijst nog ingenomen. Daarna kwam er zand in de motor bij de ploeg van trainer Peter Burg. In de laatste negen duels werden er drie punten gepakt. Inmiddels zijn de geel-zwarte gastheren afgezakt naar de laatste plaats, met twee punten achterstand op GVV’63. Ongetwijfeld zal Sparta’30 zaterdag alles in de strijd gooien om voor het thuispubliek drie punten te pakken.

GVV’63 speelt al enkele weken goed voetbal. Vorige week werd er thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen vv Heukelum. Uit de laatste drie wedstrijden werden er vijf punten gepakt. Degenen die als supporter aanwezig waren, zullen het er mee eens zijn dat dit er eigenlijk negen hadden moeten zijn. Aan wekelijkse complimenten van tegenstanders voor het vertoonde spel hebben we niet veel. Het wordt zaak dat onze geel-zwarten zich gaan belonen met driepunters. Als we met dezelfde inzet blijven spelen als de afgelopen weken, dan gaan die punten zeker komen.

Hopelijk zijn er zaterdag veel GVV-ers langs de lijn te vinden in Andel!