Blik op zaterdag: Sparta’30 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Na een periode van vakantievieren, oefenen en bekerwedstrijden spelen, start zaterdag de competitie. GVV’63 1 start de competitie in Andel tegen Sparta’30.

Na uitstapjes in de tweede en vierde klasse begint GVV’63 weer aan een seizoen in de derde klasse D. Een klasse met veel oude bekenden. De ploeg van Jan van Setten kende een voorbereiding met veel afwezigen. Vooral het aantal blessuregevallen was fors. Gelukkig zijn de eerste spelers alweer bij de selectie aangesloten. In de voorbereiding moest het elftal weer even op elkaar ingespeeld raken. Vooral de laatste wedstrijden werd er soms weer fraai gecombineerd en gescoord. Zaterdag zal GVV’63 er gelijk moeten staan. In deze klasse zijn de ploegen waarschijnlijk behoorlijk aan elkaar gewaagd. Dus te slap beginnen mag niet gebeuren.

Tegenstander Sparta’30 heeft in de zomer een behoorlijke metamorfose ondergaan. Nieuw is trainer Frans van Wijk. Er vertrokken in Andel 6 spelers uit de selectie, waaronder een aantal routiniers die stopten met voetballen. Daarnaast zag men 5 nieuwe spelers komen.

De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur. Hopelijk wordt GVV’63 bij de competitiestart gesteund door vele supporters!