Blik op zaterdag: SV BLC 1 – GVV’63 1

640 360 GVV'63

Na de sneeuwonderbreking van vorige week, wordt komende zaterdag de competitie echt hervat. GVV’63 gaat op bezoek in Den Bosch bij BLC. Bij de Club van Zuid wordt er om 15.00 uur afgetrapt.

Bij BLC waren er in de zomerbreak de nodige mutaties. Vooral op aanvallend gebied. Zo kwamen Martijn de Wildt en Max Opsteeg over van Nivo Sparta en middenvelder Angelo Stoove van Roda Boys. De Boschenaren kenden een stroeve start met het nodige puntverlies. Inmiddels lijkt de ommekeer ingezet. Uit de laatste 4 wedstrijden werden 10 punten gepakt. Vooral de 4-0 overwinning op Sleeuwijk maakte indruk. BLC vinden we terug op een zesde plaats en heeft met Opsteeg de topscorer van de derde klasse E in huis.

GVV’63 heeft in de winterperiode een drietal oefenwedstrijden gespeeld, waarin er regelmatig goed voetbal te zien was. Het is nu zaak om dit geconcentreerd 90 minuten lang te brengen. Tegen een goed voetballende tegenstander. Om hier de punten te pakken zal er ook een stuk onverzettelijkheid getoond moeten worden. De 1-2 overwinning van vorig seizoen is een goede reminder, toen knokte GVV’63 voor elke meter.

We hopen dat er weer veel GVV-supporters de Maas oversteken om onze jongens aan te moedigen!

LET OP: bezoekers kunnen gratis parkeren op het nabijgelegen Transferium. Bij aankomst op het Transferium ontvangt u een parkeerkaartje uit de automaat, waarna de slagboom open gaat en u de auto kunt parkeren. Dit kaartje neemt u vervolgens mee naar de kantine. In de kantine kunt u uw kaartje aan de bar door een horecamedewerker laten scannen. Na het scannen is het kaartje omgezet in een uitrijkaart en kunt u binnen 24 uur gratis uitrijden.