Blik op zaterdag: SV Capelle 1 – GVV’63 1

640 360 GVV'63

Op zaterdag 8 oktober speelt GVV’63 een uitwedstrijd tegen SV Capelle. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Mandemakers aan de Juffrouwsteeg in Sprang-Capelle.

Onder aanvoering van topscorer Jurgen van Selst speelden de blauwen diverse jaren in de tweede klasse, of om de prijzen in de derde klasse. De laatste paar seizoenen zijn de prestaties wat minder. Vorig seizoen werd door een ferme eindsprint degradatie uit de derde klasse ternauwernood ontlopen. In de voorlaatste competitieronde liep GVV’63 nog tegen een 4-1 oorwassing aan bij Capelle. Hoogste tijd om ons te revancheren.

Hoofdtrainer van SV Capelle is Erwin Verheij. Verheij degradeerde vorig seizoen met NOAD’32. Was gedurende enkele maanden bijna trainer bij GVV’63. Maar koos uiteindelijk voor het hoofdtrainerschap bij SV Capelle. Aan hem de taak om met SV Capelle het linker rijtje te halen. Vorige week verloor SV Capelle met 0-4 van Sparta’30. Er is dus iets recht te zetten voor eigen publiek.

GVV’63 revancheerde zich vorige week uitstekend voor de nederlaag in de eerste speelronde. In Gameren werd NEO’25 met 6-1 verslagen. Er werd prima gevoetbald. Zaterdag zal weer hetzelfde gebracht moeten worden. We kunnen, net als afgelopen seizoen, een strijdvaardig SV Capelle verwachten. Het is zeker letten op Quinten van Caem. De snelle zoon van de Capelse voorzitter, scoorde vorig jaar drie keer tegen GVV’63.

Maar ook onze voorwaartsen lieten afgelopen zaterdag zien dat zij het net prima weten te vinden. Hopelijk wordt deze lijn zaterdag doorgetrokken. De GVV-supporters zullen zaterdag ongetwijfeld weer aanwezig zijn om onze geel-zwarten aan te moedigen!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Hoogdalem.