Blik op zaterdag: SV CAPELLE 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag ontmoet GVV’63 deze competitie voor het eerst een ploeg uit Sprang Capelle. Om 14.30 uur gaat GVV’63 op bezoek bij SV Capelle. De blauwen uit Capelle werden aan het begin van het seizoen door vele kenners getipt als titelkandidaat en zijn ook in de top van de ranglijst terug te vinden. Met tien uit vijf wordt een derde plaats ingenomen.

SV Capelle heeft de ambitie om een stabiele tweede klasser te worden. Dit blijkt ook wel uit de diverse versterkingen die in Capelle arriveerden. Het speelt inmiddels alweer voor het vierde achtereenvolgende seizoen in de derde klasse. Vorig jaar wist het niet te promoveren via de nacompetitie. Meerkerk werd nog verslagen, maar Altena bleek te sterk. Voor komende zaterdag spreken de cijfers in het voor deel van SV Capelle. Waar GVV’63 moeite heeft met scoren, slechts twee goals in 5 wedstrijden, scoort SV Capelle er lustig op los. Er werd al 21 keer gescoord. Waaronder een 11-0 overwinning op Asperen. Topscorers zijn Serhan Eyupoglu (7 goals) en Onur Ulusan (6 goals). Laatstgenoemde kwam afgelopen zomer over van Unitas (zondag).

GVV’63 is met drie punten uit vijf wedstrijden afgezakt naar de laatste plaats. Een positie waarvan zo snel mogelijk afscheid genomen moet worden. De verschillen zijn echter nog klein. Een keer winnen en je bent weer middenmoter. Na twee forse nederlagen kwam GVV’63 afgelopen zaterdag goed voor de dag tegen GDC.  Door de nodige pech verloor het met 0-1. Toch kunnen we concluderen dat zeker qua spelniveau en inzet, de weg naar boven weer is ingezet. Zaterdag wacht tegen SV Capelle een forse uitdaging. Maar wie weet valt het dubbeltje deze keer wel de goede kant op.

We hopen dat onze geel-zwarten zaterdag de nodige ondersteuning krijgen vanaf de zijlijn!