Blik op zaterdag: SV Capelle – GVV’63

150 150 GVV'63

Voor GVV’63 staat morgen de laatste uitwedstrijd in de competitie op het programma. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen SV Capelle.

Bij de thuisploeg werd twee weken geleden per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Curic. En het schokeffect bleef niet uit. Er werd met 3-5 gewonnen van MVV’58, waarbij in de laatste 10 minuten een 3-2 achterstand werd omgebogen. SV Capelle is momenteel met TSVV Merlijn aan het strijden om rechtstreekse handhaving. De blauwen van Capelle staan één punt voor op Merlijn. Ongetwijfeld zal Capelle, voor het thuispubliek, alles in de strijd brengen om verder uit te lopen op TSVV Merlijn.

GVV’63 liep vorige week tegen duur puntverlies aan. Thuis tegen NEO’25 werd het 2-2. Hierdoor vinden we onze geel-zwarten nu terug op de tweede plaats, op één punt van Schelluinen. De afgelopen weken hebben aangetoond dat de koploper in de derde klasse D veelvuldig een steekje laat vallen. Voor GVV’63 geldt maar één opdracht: zelf winnen. En dan is het afwachten wat er op de andere velden gebeurt.