Blik op zaterdag: TSVV Merlijn 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag speelt GVV’63 wederom een uitwedstrijd. Het is een stukje rijden, we gaan op bezoek in Tilburg. Om 14.30 wordt er afgetrapt tegen TSVV Merlijn.

De Tilburgse Studenten Voetbal Vereniging troffen we in het korte seizoen 20/21 niet. Maar het seizoen daarvoor wel twee keer. Dit resulteerde voor GVV’63 in 0 punten uit 2 wedstrijden. We zijn dus gewaarschuwd! Het is bij TSVV Merlijn altijd maar afwachten wat voor lichting voetballers ze tot de beschikking hebben. Maar in het algemeen beschikken ze over een aantal technisch vaardige spelers.

In het bekertoernooi maakten ze indruk met een gelijkspel en twee overwinningen, waaronder een 10-0 overwinning op vv Rijen (zat). Ook de competitie werd voortvarend begonnen, met een 2-1 thuisoverwinning op vv Haaften. Vorige week werd er verloren van NOAD’32. Blikvanger bij de zwart-witten is Lars van der Zande. Vorig seizoen goed voor 6 goals in de 4 gespeelde wedstrijden en dit seizoen heeft hij inmiddels alweer 2 goals achter zijn naam.

GVV’63 won vorige week met 2-3 bij het sterke vv Schelluinen. Een wedstrijd waarin GVV’63 het sommige momenten moeilijk had, maar bewonderenswaardig bleef knokken. De mannen van Denny van Geffen zijn momenteel lijstaanvoerder en zullen zeker de ambitie hebben om de koppositie met een week te verlengen. Vorige week werd de kracht van een brede selectie zichtbaar. Ongetwijfeld staan er zaterdag wederom 11 gemotiveerde geel-zwarten aan de aftrap.

 

Voor de GVV’63 supporters is de onderstaande informatie van belang:

Enkele jaren geleden is TSVV Merlijn verhuisd naar een ander complex. TSVV Merlijn speelt de thuiswedstrijden op het voetbalveld gelegen aan Sportweg 13. De kleedkamers zijn gelegen in het schoolgebouw van het 2College JozefMavo. Na de verhuizing hebben wij helaas geen eigen kantine meer gelegen aan ons voetbalveld. Onze thuishaven zal vanaf komend seizoen weer de Olympia Sports Bar zijn. Deze kantine ligt iets verderop bij de tennis-en hockeyvelden. Dit betekent dat men langs het voetbalveld en het schoolgebouw moet lopen, daarna gaat men linksaf door de poort van de tennisvelden heen. Als men langs de tennisvelden afloopt zal men de kantine bereiken.