BLIK OP ZATERDAG: VV HAAFTEN 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Het is zeker geen grap, op zaterdag 1 april steekt GVV’63 de Waal over. Op sportpark Elzenbos wordt er om 14.30 uur afgetrapt tegen voetbalvereniging Haaften.

De ploeg uit Haaften staat momenteel in de gevarenzone om veroordeeld te worden tot nacompetitie voor lijfsbehoud. Een positie die de gastheren graag willen verlaten. Haaften kende een hele matige serie met twee punten uit vijf wedstrijden. Maar afgelopen zaterdag was er weer een driepunter. En een hele knappe! Haaften won met 3-4 bij Sparta’30. Waarbij het drie keer terug kwam van een achterstand. Dit zal de rood-groenen ongetwijfeld een enorme boost geven.

De verschillen zijn klein in de derde klasse E. GVV’63 neemt momenteel de 6e plaats in met vijf punten voorsprong op Haaften. Afgelopen zaterdag speelde GVV’63 een prima partij. Tegen kampioenskandidaat DESK werd er met 0-0 gelijkgespeeld. GVV’63  heeft de punten nog hard nodig, dus de mannen van Pascal Rijkers zullen aan de bak moeten. We kunnen een zwaar veld en een felle tegenstander verwachten. Daardoor zal GVV’63 strijd moeten leveren.

We hopen zaterdag op veel geel-zwarten aan de overkant.