Blik op zaterdag: VV Zwaluwe 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaat voor GVV’63 1 de reis richting de Biesbosch. Aan de boorden van de Amer, tegenover de Anna Jacominaplaat, ligt Lage Zwaluwe. Thuishaven van voetbalvereniging vv Zwaluwe. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. Twee ploegen die elkaar begin november ook al tegen kwamen. Gezien het 4-4 gelijke spel ontlopen beide ploegen elkaar niet veel.

Tegenstander vv Zwaluwe is bijna de gehele competitie al in de subtop te vinden. Verder afzakken gebeurt niet. Maar ook de aansluiting met de echte top van het klassement wordt niet gemaakt. vv Zwaluwe staat op de vijfde plaats. Met 6 punten achterstand op de koploper GDC en 3 punten voorsprong op GVV’63. Na de winterstop wisten de rood-witten-zwarten te winnen van Sparta’30 en NOAD’32. Een tegenstander in vorm.

GVV’63 pakte na de winterstop 1 punt uit twee wedstrijden. Na het spektakelstuk tegen BLC (6-6), werd het afgelopen zaterdag 0-3 thuis tegen Merlijn. Een behoorlijke tegenvaller voor onze geel-zwarten. Er werd goed begonnen aan de wedstrijd, maar na een half uur werd het spel beduidend minder. Tel daarbij op dat de tegengoals dit seizoen erg makkelijk vallen en de nederlaag was een feit. Door dit resultaat is GVV’63 geen leider meer in de tweede periode.

GVV’63 zal zaterdag een overwinning moeten boeken om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. We verwachten een strijdbaar GVV’63 aan de aftrap, op jacht naar de eerste overwinning van 2020!