BLIK OP ZATERDAG: WOUDRICHEM 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Aanstaande zaterdag 13 april speelt GVV’63 1 een uitwedstrijd in en tegen Woudrichem. De aftrap is om 14.30 uur.

De gastheren degradeerden vorig jaar uit de tweede klasse. Dit seizoen begonnen de groen-witten matig. Maar vanaf half november werd de weg naar boven gevonden. Ook de wedstrijd in Gameren werd gewonnen door Woudrichem. Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder en creëerden ook niet veel kansen. In de slotfase waren de Vissenkoppen de gelukkigste en boekten een 0-1 overwinning.

Daarna werd deze goede lijn doorgetrokken. Half maart nam Woudrichem de vierde plaats in op de ranglijst en leek het op weg naar lijfsbehoud en misschien wel meer. Maar in deze derde klasse D gaat het alle kanten op. Woudrichem verloor de afgelopen twee wedstrijden en neemt momenteel de zevende plaats in. Een positie waarbij er toch weer naar beneden gekeken moet worden. De thuisploeg beschikt over een ervaren ploeg, die tot nu toe in alle thuiswedstrijden wist te scoren.

De laatste competitiewedstrijd van GVV’63 dateert alweer van 23 maart, toen werd er knap met 1-1 gelijkgespeeld bij kampioenskandidaat vv Dongen. Daarna volgden twee vrije zaterdagen, vanwege de Pasen en het oneven aantal ploegen in de competitie. We kunnen wel stellen dat de beslissende fase van de competitie gaat aanbreken. Nog zes wedstrijden te gaan.

Momenteel staat GVV’63 op een positie met nacompetitie voor lijfsbehoud als gevolg. De staartploegen Sparta’30 en Oni zijn dichterbij gekomen. Maar ook de ploegen boven ons staan nog binnen handbereik. Gezien alle belangen is GVV’63 alleen gebaat bij een overwinning. Onze geel-zwarten zullen zaterdag alles op alles moeten zetten om door de verdedigingslinies op Sportpark Het Bolwerk te breken. Uit de laatste drie uitwedstrijden werden zeven punten gepakt. Hopelijk kan deze goede lijn doorgetrokken worden, maar daarvoor is 100% inzet nodig!

Hopelijk zien we veel GVV-ers langs de lijn bij deze belangrijke wedstrijd!