DE GAMERSE CUPFIGHTERS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS

1024 768 GVV'63

Vandaag stond voor GVV63 2 de 1/8 finale van het bekertoernooi op het programma. Een mooi affiche. Een derby tegen de buren van Nivo Sparta 2.

Een enorme uitdaging voor onze geel-zwarten, aangezien de Bommelaren twee klassen hoger spelen. Een ploeg uit de tweede klasse tegen een hoofdklasser.

In het begin van de wedstrijd probeerde Nivo het tempo hoog te houden. GVV63 verweerde zich kranig. Maar kwam toch op achterstand. Uit een corner werd het 0-1.

Bij GVV63 gingen de kopjes niet naar beneden. Sterker nog onze geel-zwarten knokten zich in de wedstrijd. Met enkele kansen tot gevolg.

Na de thee zagen we wederom een strijdlustig GVV63. We wonnen veel duels. De tegenstander werd nauwelijks meer gevaarlijk. Halverwege de tweede helft viel de terechte gelijkmaker. Door een vlammend schot van Julian werd het 1-1.

Daarna werd het een slijtageslag. Regen en wind speelden een grote rol. Uiteindelijk wisten beiden ploegen niet meer te scoren.

De penalty’s moesten uitkomst bieden. Het werd enorm spannend voor het aanwezige publiek. Nadat beide ploegen 5 penalty’s hadden genomen was het 4-4.

Bij de zesde penalty werd het verschil gemaakt. GVV63 scoorde en Nivo miste.

Na een ware thriller gaat GVV63 naar de volgende ronde van het bekertoernooi. Bij de laatste acht van het complete district Zuid 1.

Wat een knappe prestatie. Complimenten! 💛🖤

#gvv63 #cupfighters #europalonkt #dekuipkomtsteedsdichterbij