GVV’63 KRIJGT EEN KUNSTGRASVELD

150 150 GVV'63

Beste GVV-ers,

Net als onze leden, maken wij ons als bestuur al vele jaren zorgen om de beperkte veldcapaciteit bij GVV63.

Vooral het feit dat we geen aparte trainingsvelden hebben, zorgt ervoor dat onze natuurgrasvelden veel te zwaar belast worden. Waardoor er veel te vaak een slechtweerschema gehanteerd moet worden. En daarnaast groeit het ledenaantal van onze vereniging al diverse jaren. En zien we veel groeipotentieel voor de toekomst.

Hierover zijn wij al diverse jaren, op zeer constructieve wijze, in gesprek met de gemeente Zaltbommel. Op korte termijn is een extra veld naast ons complex niet te realiseren. Daarom heeft de gemeente Zaltbommel besloten dat GVV’63 een kunstgrasveld krijgt, zodat onze acute problemen verholpen worden.

Het plan is om een kunstgrasveld te realiseren als hoofdveld. Hierdoor krijgt GVV63 een extra veld tot de beschikking om te trainen, ook bij slechte weersomstandigheden. Ook zullen er veel minder snel wedstrijden afgelast moeten worden.

Een mooie noodzakelijke ontwikkeling voor onze vereniging. Verdere details worden de komende periode uitgewerkt, in overleg met de gemeente Zaltbommel. Ons gezamenlijk uitgangspunt is om te kiezen voor een milieuvriendelijke variant, met een biologisch afbreekbare korrel. Onze ambitieuze doelstelling is om het veld komende zomer te realiseren.

Daarnaast blijft de wens aanwezig om een derde veld te realiseren, naast ons complex.

Bestuur GVV63