GVV’63 NEEMT AFSCHEID VAN VIERTAL

1024 683 GVV'63

Vier spelers van GVV’63 hebben kenbaar gemaakt dat zij het komende seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de selectie. Drie spelers stoppen en één vertrekt er naar een andere vereniging.

Maikel van Tuyl

Maikel heeft aangegeven te gaan stoppen. De 34-jarige doelman werd 16 jaar geleden de eerste keus onder de lat bij GVV’63. Na vier seizoenen GVV’63 vertrok hij voor twee seizoenen naar Roda Boys. Hierna keerde hij weer terug naar GVV’63. Maikel maakte de seizoenen in de tweede klasse mee, maar ook de degradaties en het kampioenschap in de vierde klasse. Een zeer stabiele doelman, die alle facetten van het keepersambacht beheerste.

Rick de Koning

Na een periode van blessures heeft Rick aangegeven te gaan stoppen. Ook Rick maakt al diverse jaren deel uit van de selectie. Veelvuldig heeft hij zijn waarde bewezen, als keeper van het tweede maar ook onder de lat bij het eerste. Altijd denkend aan het belang van de vereniging. Met zijn katachtige reflexen werd er nogal eens een balletje uit de kruising getikt.

Nick Linnenbank

Nick heeft aangegeven dat hij volgend jaar uit gaat komen voor vv Schelluinen. Tot en met zijn 17e kwam Nick al uit voor het geel-zwart van GVV’63. Hierna kwam hij uit voor diverse andere verenigingen in de eerste en tweede klasse. In 2020 kwam Nick weer terug naar GVV’63. Helaas duurde dat seizoen door Corona maar 4 wedstrijden, waarin Nick toch 3 keer het net trof. In de afgelopen twee seizoenen wist de hardwerkende aanvaller nog 18 keer te scoren voor GVV’63. Nick, succes met je volgende stap en wie weet zien we je nog een keer terug in geel-zwart.

Dennis van Riel

In 2019 kwam Dennis over van vv Haaften. In de afgelopen 4 seizoenen maakte hij indruk als een zeer degelijke middenvelder. Vaak spelend in dienst van het elftal. Een geweldige balveroveraar die zelf nauwelijks balverlies leed. Ook Dennis heeft aangegeven dat hij gaat stoppen met voetballen.

Heren, bedankt voor jullie inzet voor GVV’63. En we hopen jullie nog veelvuldig te verwelkomen op Sportpark Maartenshof!