HET GAMERSE BEKERSPROOKJE EINDIGT IN EINDHOVEN

1024 872 GVV'63

Nadat de rookwolken in Eindhoven waren opgetrokken ging de wedstrijd van start. De 0-0 bleef niet lang op het scorebord staan.

Na 7 minuten wees arbiter Danny Koevermans naar de stip. Deze gelegenheid lieten de gastheren niet onbenut 1-0.

Maar ook GVV63 liet zich niet onbetuigd. Karim Kaaouass dook op voor de keeper. Zijn inzet rolde maar net langs de verkeerde kant van de paal.

Daarna waren het de vlot combinerende Brabanders, die nog enkele keren gevaarlijk werden. Maar het net werd niet gevonden. Mede dankzij puik keeperswerk.

Net voor de thee dook GVV63 nog een paar keer op voor het Eindhovense doel. Maar ook onze geel-zwarten scoorden niet meer. Rust 1-0.

GVV63 kwam flitsend uit de startblokken met een kanonskogel van Karim op de lat. Een aantal minuten later belandde er een bal van Stefan van Bruchem op de lat. Het zat GVV63 in deze fase niet mee.

GVV63 was in de tweede helft de betere ploeg en kreeg ook nog een aantal behoorlijke kansen. Maar het geluk was niet aan Gamerse zijde. We zagen een prima inzet.

GVV63 ging meer risico nemen. Helaas viel de goal aan de andere kant. Acht minuten voor tijd werd het tegen de verhouding in 2-0. Onze geel-zwarten gaven niet op en creëerden gelijk weer een goede mogelijkheid, die in het zijnet belandde.

Vijf minuten voor tijd schoot Hamid nog uit een moeilijke hoek tegen de paal. Voor de derde keer werd het houtwerk geraakt.

In de 90e minuut viel de Gamerse goal alsnog. Een bekeken kopbal van Koen, waarbij Hamid het laatste zetje gaf, zorgde voor de 2-1. Helaas was er niet genoeg tijd meer om de verdiende gelijkmaker te forceren.

Hiermee kwam de wedstrijd ten einde. Een 2-1 nederlaag. GVV63 2 is strijdend ten onder gegaan, tegen een goede tegenstander.

Met opgeheven hoofd, en onder luid applaus, konden onze geel-zwarten het veld verlaten. Niet alleen voor deze wedstrijd. Maar zeker voor een formidabel bekertoernooi! Grote klasse, complimenten zijn op zijn plaats.

Scheidsrechter Danny Koevermans werd gevolgd door de media, tijdens de halve finale van GVV63 2. Lees hier het artikel:

Een dag in het spoor van arbiter Danny Koevermans (45): naam ex-international gaat snel rond op de velden | Sportnieuws.nl