IN MEMORIAM COR VAN BRUCHEM

1024 680 GVV'63

Ons heeft het trieste nieuws bereikt dat Cor van Bruchem op 85-jarige leeftijd is overleden. Cor heeft enorm veel betekend voor GVV63 en was erelid en erevoorzitter van onze vereniging.

Het is bijna niet te benoemen wat Cor allemaal heeft gedaan voor onze voetbalvereniging. Hij was één van de pioniers die in 1962 aan de basis stonden van de oprichting van GVV63. Cor nam als eerste voorzitter zitting in het bestuur van GVV63.

De eerste jaren speelde GVV63 nog in de uiterwaarden. Dit was behelpen. Een veld waar op zaterdag de koeienvlaaien van afgeschept moesten worden, tochtige houten kleedkamers en buiten een ijzeren wasbak. In deze jaren was het een klein clubje mensen dat alles regelde bij de vereniging. Cor was één van hen. Over deze periode kon Cor nog mooie anekdotes vertellen.

 

Cor heeft zich altijd enorm ingezet voor zijn vereniging GVV’63. Hij is ontzettend belangrijk geweest bij de groei en ontwikkeling van onze vereniging én onze complexen. Hij heeft een grote rol gespeeld in de verhuizing van de uiterwaard naar de Middelkampseweg (locatie Gambora). Maar ook jaren later heeft hij weer vele uren gestoken in het bewerkstelligen van de verhuizing naar het huidige Sportpark Maartenshof. Iets waar hij terecht trots op mocht zijn. Cor heeft onmiskenbaar hele grote invloed gehad op de vereniging die we nu zijn.

Ook de familie van Cor is betrokken geraakt bij GVV63. Zoon Gert is al tientallen jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Dochter Jacqueline en schoonzoon Fiené zijn actief geweest bij het kantinebeheer. En ook kleinzoon Tico is al jaren betrokken bij de jeugdafdeling van GVV63. Met de opvolging van Cor zit het dus wel goed.

Cor is vanaf de oprichting lid geweest van GVV63. Inmiddels ruim 61 jaar. Afgelopen zomer werd hij, tijdens de jubileumweek, nog gehuldigd als 60-jarig lid. Ook was het fijn dat Cor in december nog aanwezig kon zijn tijdens de avond voor onze leden van verdienste. Cor genoot er van om met de mannen van het eerste uur herinneringen op te halen.

Iedereen die een aantal jaren vrijwilligerswerk doet zal beamen dat dit soms best intensief kan zijn. Daarom is het ongelofelijk als we zien wat Cor voor GVV’63 heeft betekend. Cor is maar liefst 31 jaar bestuurslid geweest, waarvan 23 jaar voorzitter. Voor al zijn werkzaamheden is Cor gehuldigd als erelid en erevoorzitter van GVV’63. Tevens is Cor ook nog regio-afgevaardigde geweest bij de KNVB. Voor zijn verdiensten voor de voetbalsport is Cor, door de KNVB, onderscheiden met de gouden waarderingsspeld.

Met het overlijden van Cor van Bruchem verliezen wij een GVV’63 clubicoon.

Wij willen Jannie, Gert, Irene, Jacqueline, Fiené, Tico, Yona, Sharon, Féline en de overige familieleden en vrienden condoleren met dit grote verlies. Veel sterkte toegewenst!

Bestuur GVV’63

 

Ter info: u kunt de familie condoleren op vrijdag 5 april vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur bij Bijnen Uitvaartzorg / Afscheidshuis De Waarden (Wielkamp 5 te Zaltbommel). De uitvaart is in besloten kring.