INVULLING STAFFUNCTIES SELECTIE SEIZOEN 24/25

628 356 GVV'63

Beste GVV-ers

Enige tijd geleden konden we al melden dat de trainers van GVV’63 1, Pascal Rijkers en Arnold Kooijman, volgend seizoen ook actief zijn bij onze vereniging. Daar kunnen we aan toevoegen dat teammanager Henk Blom, assistent-scheidsrechter Dennie den Tek en assistent-trainer Kaj Vierbergen het komende seizoen ook doorgaan.

Ook de staf van GVV’63 2 blijft intact. Trainer Khalid Zaagugui, assistent-trainer Wesley Fraaije en teammanager / assistent-scheidsrechter Berend Roest zijn dus ook in het seizoen 24/25 verantwoordelijk voor ons tweede elftal.

We zijn verheugd dat we kunnen mededelen dat ook de staf van ons derde selectieteam GVV’63 3 het komende seizoen doorgaat. Trainer Rik van Domselaar en assistent-trainer Danny van Hees maken mooie stappen met hun jonge team. We hebben er het volste vertrouwen in dat deze lijn ook het komende seizoen wordt doorgetrokken.

Ook zijn we blij dat we kunnen melden dat onze trouwe GVV-ers Gerard Bambacht en Eric-Jan Manders ook doorgaan. In het seizoen 24/25 zal Gerard voor het 31e seizoen actief zijn als fysiotherapeut / verzorger en Eric-Jan is dan voor het 24e seizoen onze keeperstrainer.

Mooie ontwikkelingen! Wij wensen iedereen veel succes!

GVV’63 TC Senioren