PROGRAMMA VIERING 60-JARIG JUBILEUM

721 1024 GVV'63

Beste GVV-ers,

Dit seizoen vieren we het 60-jarige jubileum van onze vereniging GVV’63! Het begon allemaal in 1963 met 33 leden in de Gamerse uiterwaarden langs de Waal. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met bijna 500 leden en geweldige faciliteiten. Alle leden en vrijwilligers uit het heden en verleden mogen trots zijn op wat we hebben bereikt!

Ons 60-jarige jubileum willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom is er van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 juni een mooi programma samengesteld. Waarbij we voor alle leden wat leuks op het programma hebben staan.

Op woensdagmiddag 7 juni starten we met een Voetbalfestival voor de JO7 t/m JO11/MO11. In de avonduren staat er een receptie op het programma voor leden, jubilarissen en genodigden.

Op donderdagmiddag 8 juni is er een Walking Football Toernooi met een optreden van shantykoor Loopend Tuygh. In de avond komen Creators FC naar Gameren om te spelen tegen een team van GVV’63. Tevens is DJ Tim-C aanwezig en zal Henk Damen optreden.

Op vrijdag 9 juni starten we met een Glow in the Dark Silent Disco voor JO13, MO13 , JO14 en JO15. Aansluitend is er een feestavond met DJ Armigi en DJ Marijn.

Op zaterdagochtend 10 juni starten we met een gemengd voetbaltoernooi voor onze jeugdleden. In de middag staat er een gemengd voetbaltoernooi op het programma voor de JO19, MO20 en alle senioren dames en heren. We sluiten de festiviteiten af met een spetterend optreden van de geweldige muziekband Solid 6 en DJ Armigi.

Nadere details volgen binnenkort. We hopen dat jullie er al zin in hebben!

De Jubileumcommissie