Terras gaat open

150 150 GVV'63

Beste GVV-ers,

Na vele lockdown-maanden gloort er licht aan de horizon. De eerste versoepelingen worden doorgevoerd. Een moment waar we allemaal naar uitkijken!
Buiten sporten in groepsverband mag weer onder bepaalde voorwaarden. En de terrassen van sportverenigingen mogen onder beperkingen weer open.

Wedstrijden zijn nog niet toegestaan. En wij hebben ook niet de verwachting dat er dit seizoen nog veel wedstrijden gespeeld gaan worden. De kleedkamers blijven dicht.
Maar wel mooi dat nu ook onze senioren met maximaal 30 personen mogen sporten. En dat we nog enkele leuke sportactiviteiten kunnen organiseren.

Het terras van onze vereniging gaat op zaterdag open. Ook al is de weersvoorspelling niet zo rooskleurig. De openingstijden zijn van 13.00 uur tot 18.00 uur.
Er mogen maximaal 50 personen op een terras en maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit hetzelfde huishouden. Voor het terras geldt: vol is vol.
Het is natuurlijk geen ideale situatie, maar wel fijn dat onze leden weer welkom zijn.

Een ieder dient op zijn stoel te blijven zitten. Er wordt aan de tafel een bestelling opgenomen en deze wordt ook uitgeserveerd. De keuken is open met een beperkt assortiment.

Wij verzoeken iedereen om deze regels te respecteren en de instructies op te volgen. De opening van het terras is een eerste stap en samen kunnen we hier een succes van maken!

Bestuur GVV’63