TRAININGSKAMP TORREMOLINOS DAG 3

Hola amigos de futbol,

Vandaag stond er een wedstrijd op het programma voor onze geel-zwarten. Met de bus werd er afgereisd naar het sportveld. Tegenstander HBC Heemstede bleek een tegenstander van formaat, ze zijn niet voor niets koploper in de 2e klasse.

In de eerste helft kwam GVV 63 al snel op achterstand. Toch werd er een prima eerste helft gespeeld. In de rust werd er tegen een 2-1 achterstand aangekeken. De Gamerse goal werd gemaakt door Nick Linnenbank. Bij de tegenstander maakte vooral oud-prof Steve Olfers indruk, nog steeds een zeer goede voetballer.

In de rust werd er 7 keer gewisseld en vielen de vastigheden weg bij GVV’63. In de tweede helft was het krachtsverschil te groot en liep HBC uit naar een 9-1 overwinning.

In de middag stond er een Voetbalquiz op het programma, die glansrijk werd gewonnen door Joost van Heel, Muzzamil Ahmadzai en Denny van Geffen: felicidades!