Volop activiteiten bij GVV’63!

150 150 GVV'63

De competities zijn bijna afgelopen. Maar toch heeft GVV’63 de komende periode nog een aantal mooie activiteiten op het programma staan!

4 juni: Tijdens de laatste competitiewedstrijd GVV’63 – Vuren debuteert onze JO17-speler DJ Armigi bij GVV’63. Dit wordt ongetwijfeld een gezellige zaterdag!

11 juni: bij GVV’63 is er een JO9 en JO12 Jeugdtoernooi.

GVV’63 1 start op 11 juni met de nacompetitie. Het exacte programma is momenteel nog niet bekend.

18 juni: bij GVV’63 is er een MO13 Jeugdtoernooi. Ook speelt onze JO13 tegen de ouders. Knap dat de ouders dit aandurven, want die gaan natuurlijk niet winnen.

25 juni: Na twee jaar afwezigheid door Corona staat de 10e Villa Pardoesdag bij GVV’63 op het programma. Fijn dat dit evenement weer georganiseerd kan worden. In de eerste 9 edities werd er maar liefst € 200.000 opgehaald voor dit goede doel. Hopelijk kunnen we daar een mooi bedrag aan toevoegen! DJ Aanwezig!

Op deze dag staat er in de ochtend een leuke afsluiting voor onze jeugdleden op het programma.

2 juli: op deze dag staat het Keilenbak Toernooi op het programma. Heel veel lokale en regionale voetbalsterren zullen acte de presence geven. Ter nagedachtenis aan Ralph van Tuijl gaat het voormalige Snertoernooi nu verder als het Keilenbak Toernooi. DJ Aanwezig!