VOORUITBLIK BRABANTIA 2 – GVV’63 2

1024 1024 GVV'63

Op zaterdag 30 maart staat er voor GVV’63 2 de halve finalewedstrijd van het bekertoernooi op het programma. Tegenstander is Brabantia 2 uit Eindhoven. GVV’63 2 speelt een uitwedstrijd op Sportpark Strijp (Rijstenweg 1, Eindhoven). De aftrap is om 17.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Danny Koevermans, oud speler van onder meer Sparta, AZ, PSV en het Nederlands elftal.

Voetbalvereniging Brabantia is een begrip in Eindhoven en bestaat al 102 jaar. De Eindhovenaren beschikken over een schitterend sportpark en hebben bijna 1.300 leden.  Brabantia heeft 69 teams en is zowel op het veld als in de zaal actief. Tegenstander Brabantia 2 komt uit in de eerste klasse. Zij bereikten de halve finale door competitiegenoot RKVVO te verslaan na penalty’s.

Onze geel-zwarten zijn aan een geweldig seizoen bezig. In de competitie wordt momenteel de derde plaats ingenomen. Afgelopen zaterdag werd er met 0-4 gewonnen bij vv Haarsteeg. De afgelopen vier wedstrijden werd er geen tegengoal geïncasseerd. GVV’63 2 bereikte de halve finale door achtereenvolgens af te rekenen met BZC’14 2, Sparta’30 2, GRC’14 2, Roda Boys 2, Sleeuwijk 2, Nivo Sparta 2 en WSC 2. Een indrukwekkende bekercampagne.

Ons tweede elftal reist komende zaterdag per bus naar Eindhoven. Hopelijk zien we zaterdag veel GVV-ers langs de lijn in Eindhoven, want ze verdienen alle steun in de jacht op een finaleplaats!!

Let op: vanuit de KNVB is het ten strengste verboden om vuurwerk af te steken. Dit kan leiden tot sancties. We verzoeken iedereen om zich hier aan te houden.