VERSLAG: BLC 1 – GVV63 1 (3-2)

1024 683 GVV'63

BLC uit Den Bosch was de volgende tegenstander in deze competitie voor GVV ’63. Het duel tussen deze twee middenmoters kabbelde het eerste kwart van de wedstrijd rustig voort zonder dat zich kansen voor deden bij beide doelen.

Halverwege het eerste bedrijf kwam er wat leven in de brouwerij toen de Gamerenaren een strafschop kregen na een overtreding op Daniel Bouma. Vanaf elf meter liet Tim de Laat onberispelijk de 0-1 aantekenen. Hierna kwam er wat meer vaart in de wedstrijd en kregen beide goalies ook meer werk te verrichten, met name door een behoorlijk aantal corners aan weerszijden. Gescoord werd er echter niet meer voor rust.

Na rust werd er wel meteen gescoord. Het was de thuisclub die twee minuten na de hervatting de stand op gelijke hoogte bracht na weinig doortastend optreden van de Gamerse defensie. Meteen hierna verzuimde de mannen van Pascal Rijkers tot driemaal toe om weer op voorsprong te komen. Toch kwam GVV ’63 alsnog op voorsprong toen Daniel een voorzet van de ingevallen Richan Kreling heel knap binnen kopte; 1-2.

Lang genieten konden de GVV-ers niet van deze voorsprong, want vanaf de aftrap lag meteen de gelijkmaker achter Rowan Verheij. Na deze gelijkmaker gingen beide ploegen voor de winst zonder tot kansen te komen en leek het op een puntendeling uit te draaien.

Toch was het BLC dat met de drie punten aan de haal ging door in de zevende minuut van de blessuretijd de 3-2 te scoren na opnieuw weifelend ingrijpen van GVV ’63.

Door dit teleurstellende resultaat is GVV ’63 afgezakt naar de negende plaats op de ranglijst. Het is dan ook belangrijk dat er in de komende twee thuiswedstrijden punten gepakt worden. Om te beginnen aanstaande zaterdag tegen het onbekende, maar goed presterende, OSS ’20.

Om 15.00u wordt er afgetrapt op Sportpark Maartenshof en zal GVV ’63 er alles aan moeten doen om de punten in eigen huis te houden.