VERSLAG GVV’63 1 – DESK 1 (2-2)

1024 683 GVV'63
Op deze  zaterdag stond de inhaalwedstrijd GVV ’63 – DESK op het programma. De gasten uit Kaatsheuvel staan net boven de rode streep dus ook zij kunnen de punten goed gebruiken.
De openingsfase was duidelijk voor de geel-zwarten en GVV ’63 was ook al een paar keer dichtbij een goal geweest via Julian Ringelberg, alvorens hij na twintig minuten voor de terechte 1-0 zorgde. In het verdere verloop van de eerste helft bleef GVV ’63 de bovenliggende partij en was het een paar keer dichtbij verdubbeling van de voorsprong, maar de doelman van de Brabanders wist zijn doel schoon te houden. Het was zelfs DESK dat een paar minuten voor rust op gelijke hoogte kwam na matig ingrijpen van de laatste linie van de Gamerenaren. Ruststand 1-1 derhalve.
In de tweede helft kwam GVV ’63 goed uit de startblokken en kwam na 5 minuten andermaal op voorsprong. Patrick Kooijman was het eindstation na een schitterende aanval over diverse schijven en de 2-1 voorsprong voor de elf van Pascal Rijkers was daar. Na de 2-1 kon GVV ’63 echter niet doordrukken en moest lijdzaam toe zien hoe DESK het heft langzaam, maar zeker in handen nam.
GVV ’63 kwam nog maar sporadisch voor de goal van de gasten en moest alle zeilen bij zetten om de bezoekers van de gelijkmaker af te houden. Vijf minuten voor tijd moest doelman Laurens van Brakel dan toch het antwoord schuldig blijven op een fraaie knal van een DESK-speler. In de resterende tijd werd er niet meer gescoord en kon GVV ’63 tevreden zijn met 1punt na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende jeugdige arbiter Van Gils uit Goirle.
Door dit resultaat blijft GVV ’63 hekkensluiter in 3D. Maar wanneer de komende wedstrijden de werklust van deze middag gebracht kan worden moet de stijgende lijn ingezet kunnen worden. Om te beginnen komende zaterdag als er in Oosterhout moet worden aan getreden tegen het sterke SCO, waar om 15.30u wordt afgetrapt.