Verslag GVV63 1 – MVV’58 1 (0-0)

1024 683 GVV'63

Op een koud en winderig Sportpark Maartenshof moest GVV ’63 de negatieve reeks van na de winterstop zien te doorbreken tegen middenmoter MVV ’58 uit Meteren. Op de zieke Mathijs Libbers en geblesseerde Bjorn van Bruchem na was GVV ’63 compleet.

De start van de geel-zwarten was scherp en met kunst- en vliegwerk wisten de gasten uit Meteren aan een achterstand te ontsnappen. Na deze bliksemstart zakte de wedstrijd echter naar een bedenkelijk niveau en waren de wapenfeiten voor rust dan ook op de vingers van een hand te tellen. Beide doelmannen kregen dan ook voor de thee heel weinig te doen met als logisch gevolg een 0-0 ruststand.

In de tweede helft pakten de Gamerenaren de zaken wel wat energieker aan maar de kansen bleven beperkt voor GVV ’63 en van MVV ’58 had de thuisclub helemaal niets te duchten zodat het publiek niet echt werd vermaakt door de 22 spelers. Via Nick Linnenbank was GVV ’63 nog het dichtst bij een goal, maar zijn kopbal verdween echter over de goal van MVV ’58. MVV’58 zette hier bitter weinig tegenover en kwam nog maar zelden op de Gamerse helft zodat doelman Rowan Verheij en rustige middag kende.

Zijn collega aan de overkant had het ondanks het overwicht van de Gamerenaren ook vrij rustig en hoefde zich ook niet bovenmatig in te spannen. Een en ander leidde dan ook tot een 0-0 eindstand.

Volgende week zaterdag moet GVV ’63 andermaal thuis. Op Sportpark Maartenshof wordt er om 15.00u afgetrapt tegen degradatiekandidaat sv Capelle. Een kat in het nauw kan echter rare sprongen maken, dus GVV ’63 is gewaarschuwd. Met steun van de eigen aanhang moet het mogelijk zijn om drie punten bij te schrijven en de weg omhoog weer in te slaan.