VERSLAG GVV63 1 – OSS20 1 (0-2)

1024 682 GVV'63

Op een ijskoude Maartenshof was de onbekende promovendus OSS ’20 uit, jawel Oss de volgende tegenstander van GVV ’63. Na drie nederlagen op rij was het voor een gehavend GVV ’63 belangrijk om weer eens te winnen.

Binnen vijf minuten sloeg het noodlot andermaal toe voor de Gamerenaren toen de talentvolle Nigel Smit met een ogenschijnlijk flinke blessure uit viel. In de eerste 45 minuten hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en waren de kansen voor beide doelen zeer spaarzaam. De Ossenaren schoten wat vrije trappen naast en over en de elf van Pascal Rijkers kwam ook niet verder dan wat ongevaarlijke schoten.

Toch hadden de geel-zwarten met een voorsprong moeten gaan rusten. Maar tot driemaal aan toe wisten de gasten in de slotminuten van de eerste helft hun doel schoon te houden, met als gevolg dat bij rust de brilstand nog steeds op het bord stond.

Nog geen vijf minuten na rust was de brilstand echter al van het bord verdwenen. Na knullig balverlies van GVV ’63 en een vlotte aanval van de Brabanders stond het plotseling 0-2 voor de bezoekers. GVV ’63 probeerde hierna wel de bakens te verzetten maar kreeg nauwelijks mogelijkheden om tot de aansluitingstreffer te komen.

De Gamerenaren moesten zelfs op hun hoede blijven om niet tegen een grotere achterstand op te lopen. In de loop van de tweede helft bloedde de wedstrijd langzaam dood. OSS ’20 was tevreden met de tussenstand en GVV ’63 was onmachtig om daar verandering in te brengen waardoor 0-2 de eindstand werd.

Door deze inmiddels vierde nederlaag op rij is GVV ’63 in de gevarenzone van 3D beland. Om hier weer uit te komen moeten er snel punten gepakt worden. Om te beginnen aanstaande zaterdag als om 15.00u het eveneens in de gevarenzone bivakkerende ONI uit ’s-Gravenmoer te gast is op Sportpark Maartenshof. Met keihard werken en de juiste instelling moet het mogelijk zijn om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.