Verslag GVV63 1 – Woudrichem 1 (0-1)

1024 683 GVV'63
Onder kunstlicht en barre weersomstandigheden, kou, regen en wind, ontving GVV ’63 het vorig jaar gedegradeerde Woudrichem. Ook dit seizoen loopt het nog niet lekker bij de Brabanders. De start was van beiden vrij mat. Het meest gevaarlijk waren de gasten nog, die daarbij in het zadel werden geholpen door slap weerwerk van de Gamerse achterhoede.
De wedstrijd ontaarde al gauw in een gevecht op het middenveld met als gevolg dat beide doelmannen een rustige eerste helft hadden De geel-zwarten waren nog het dichtst bij de openingstreffer toen een verdediger van Woudrichem net kon voorkomen dat Daniel Bouma, Julian Ringelberg in stelling kon brengen.
Na de rust werd het weer en het voetbal er niet beter op. De elf van Pascal Rijkers begonnen wel wat feller dan in de eerste helft maar echt verontrusten konden ze de bezoekers niet. Daniel was nog het dichtst bij een goal. Maar zijn kopbal eindigde helaas recht in de handen van de Woerkumse keeper.
Het publiek kreeg het niet warm van wat ze door de 22 spelers kregen voorgeschoteld en leek dan ook genoegen te moeten nemen met een doelpuntloze middag. Leek, want in de 81e minuut was het Woudrichem dat scoorde. Veel te nonchalant optreden van de GVV-achterhoede werd door Woudrichem genadeloos afgestraft; 0-1. De resterende tijd was voor GVV ’63 tekort om de bakens te verzetten, ondanks enkele corners in de blessuretijd kwam er geen verandering meer in de score
Na deze onnodige nederlaag is het voor GVV ’63 zaak om op tijd weer bij de les te zijn. Om te beginnen aanstaande zaterdag als er om 15.00u aangetreden moet worden tegen BLC naast het provinciehuis in Den Bosch. Tegen deze ambitieuze ploeg zal er dan ook met meer inzet en minder gemakzucht gevoetbald om tot een goed resultaat te komen en de blik weer omhoog te kunnen richten.