VERSLAG GVV’63 – DESK (0-0)

1024 768 GVV'63

Kampioenskandidaat DESK uit Kaatsheuvel was de volgende tegenstander voor GVV ’63 in deze voetbaljaargang. In de heenwedstrijd delfden de geel-zwarten duidelijk het onderspit, dus tijd voor revanche. Onder zeer lastige omstandigheden, er stond een harde wind dwars over het veld, slaagden beide teams er toch in een alleszins acceptabele partij op de mat te leggen. GVV ’63 en DESK hielden elkaar dan ook voor de pauze keurig in balans, al was de thuisclub nog het dichtst bij een treffer toen een  schot van Patrick Kooijman rakelings over het doel van DESK verdween.

Na de pauze kregen de toeschouwers een zelfde beeld voor geschoteld als ervoor. Beide teams bleven voetballend naar een oplossing zoeken, maar beide defensies gaven geen krimp. Een kwartier voor tijd kon DESK op voorsprong komen, maar Rowan Verheij stond zijn mannetje en greep goed in. Aan de andere kant waren Nick Linnenbank en invaller Richan Kreling ook dicht bij een goal, maar de brilstand bleef tot het laatste fluitsignaal van de prima leidende jonge arbiter Struijk uit Brakel op het scorebord staan.

Dit uitstekende resultaat tegen een sterke ploeg moet de mannen van Pascal Rijkers vertrouwen geven in aanloop naar de volgende wedstrijd in en tegen Haaften. Van onderschatting mag echter geen sprake zijn want ook Haaften kan de punten goed gebruiken. Hopelijk weten veel Gamerenaren de weg naar de overkant te vinden als er om 14.30u wordt afgetrapt op Sportpark Elzenbos.