Verslag NEO’25 1 – GVV’63 1 (4-0)

1024 683 GVV'63

In een koud Sprang-Capelle moest GVV ’63 de strijd aan binden met laagvlieger NEO ’25. Na drie nederlagen op rij was het voor de geel-zwarten weer eens hoog tijd om een driepunter bij te kunnen schrijven om mee te blijven doen in de bovenste regionen van de ranglijst.

Het door blessures verzwakte GVV ’63 keek echter al na zeven minuten tegen een achterstand aan toen de gastheren eenvoudig de 1-0 achter Rowan Verheij tikte. Dit was de voorbode van een wedstrijd die geen moment een echte wedstrijd werd. NEO ’25 bleef gedurende 90 minuten de bovenliggende partij en zag een tandeloos GVV ’63 tegenover zich. In de eerste helft kwamen de Gamerenaren af en toe over rechts via Bjorn van Bruchem nog wel eens gevaarlijk door wat zelfs nog een keer leidde tot een mogelijkheid voor Nick Linnenbank die echter eenvoudig te niet werd gedaan door de Sprangse doelman.

Net voor rust verdubbelde de Brabanders hun voorsprong en leek het pleit beslecht voor de elf van Pascal Rijkers. Nick  kwam nog voor rust oog in oog te staan met de goalie van NEO ’25, die in dit duel als winnaar uit de strijd kwam.

In de tweede helft bleef GVV ’63 machteloos, zeker toen de thuisploeg een vlot gegeven penalty in de 46e minuut in 3-0 omzette. Voor zover het nog niet was, was de wedstrijd nu helemaal gelopen en kon NEO ’25 nog een vierde treffer scoren tegen een gelaten spelend GVV ’63.

Toen de Gamerenaren nog een kwartier met 10 man  moesten spelen omdat ze door de wissels heen waren, was het zaak de schade beperkt te houden wat lukte. Hierdoor bleef de schade beperkt tot een beschamende 4-0 nederlaag tegen deze bepaald geen wonderploeg.

GVV ’63 krijgt nu twee weken de tijd om zijn wonden te likken. Op zaterdag 25 februari om 15.00u kan GVV 63 zich herpakken op Sportpark Maartenshof als MVV ’58 op bezoek komt. Hopelijk zijn er dan weer spelers terug van blessures en revancheren de GVV-ers zich voor de slechte beurt deze zaterdag.