Verslag NOAD’32 1 – GVV’63 1

1024 683 GVV'63

Op een koud en winderig Sportpark Korenzand moest GVV ’63 aan treden tegen laagvlieger NOAD ’32. Aangezien een kat in het nauw rare sprongen kan maken mocht er bij de geel-zwarten geen sprake zijn van onderschatting. Maar al vrij snel na de aftrap was duidelijk dat de thuisclub GVV ’63 geen strobreed in de weg lag.

   

Na 10 minuten opende aanvoerder Daniel Bouma de score op aangeven van Michel Kooijman. NOAD ’32 wilde wel maar kon vooral niet, wat voor Maikel van Tuyl een relaxte middag opleverde. De sterk spelende Nick Linnenbank verdubbelde kort hierna de voorsprong na wederom een assist van Michel. Toen binnen het half uur Daniel geklungel in de Wijkse defensie afstrafte  en voor 0-3 zorgde was de wedstrijd gespeeld. Nog voor de rust pikte topscorer Mathijs Libbers zijn goaltje mee en zochten de teams met een 0-4 tussenstand de warme kleedkamers op.

     

Na de rust bleef het koud en winderig aan de boorden van de Maas en werd het spel er niet beter op. De gastheren vielen plichtmatig, maar vooral onmachtig, aan en de Gamerenaren vonden het allemaal wel goed zo en spanden zich niet echt meer in met oog op het volle programma wat er aan komt. Tussen de bedrijven door rondde Dennis van Riel nog een mooi steekpassje af en was de 0-5 overwinning tegen de sportieve Brabanders een feit.

     

     

Komende dinsdag kunnen de mannen van Denny van Geffen vol aan de bak als er om 20.00u afgetrapt wordt tegen het sterke BLC uit Den Bosch. Met steun van veel GVV-ers langs de lijn moet een driepunter kunnen, maar het zal beslist geen makkie worden tegen deze prima ploeg.