Verslag Vuren 1 – GVV63 1 (2-4)

1024 682 GVV'63

Op een zwaar veld in Vuren moest GVV ’63 op zoek naar drie broodnodige punten tegen degradatiekandidaat Vuren. Een zege is meer dan welkom om niet op een nacompetitieplaats voor degradatie te eindigen.

De mannen van Pascal Rijkers waren hier zich terdege van bewust en zetten de thuisclub dan ook meteen met de rug tegen de muur. Na enkele minuten had Nick Linnenbank GVV ’63 al op voorsprong kunnen brengen maar hij vond de geblokte doelman van Vuren op zijn pad. Niet veel later werd het toch 0-1 toen Daniel Bouma van dichtbij de bal in het doel werkte.

Toen kort hierna Vuren een grote kans miste sloeg GVV ’63 andermaal toe via opnieuw Daniel die koppend in twee instanties de voorsprong voor de geel-zwarten verdubbelde. GVV ’63 bleef het spel dicteren op het natte veld en Vuren kwam geen moment in de buurt van doelman Maikel van Tuyl. Het was dan ook in de lijn der verwachting dat de Gamerenaren op 0-3 kwamen door een daverende knal van Jeffrey van der Meijden na goed voorbereidend werk van Patrick Kooijman.

Nog voor de rust maakte GVV ’63 er 0-4 van. Oog in oog met de stevige goalie van de thuisclub bleef Nick rustig en schoof beheerst de 0-4 ruststand op het bord.

In de tweede helft ging Vuren op zoek naar eerherstel zonder gevaarlijk te worden voor de goal van Maikel. GVV ’63 kreeg zelfs mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar was te slordig in de afwerking. Een kwartier voor tijd strafte Vuren een slordigheid in Gamerse defensie af en was 1-4 een feit. Een minuut later scoorden de gastheren opnieuw en gloorde er zowaar weer enige hoop in de Vurense harten. GVV ’63 liet het echter bij deze twee tegentreffers en kon zo drie verdiende en uiterst belangrijke punten bijschrijven.

Aanstaande zaterdag komt ONI uit ‘s Gravenmoer op bezoek in Gameren. Wederom een belangrijke pot voor GVV ’63 waarbij een driepunter zeer welkom zou zijn om een stevigere positie in de grote middenmoot in te nemen. Met de aanwezige kwaliteit bij GVV ’63 en de juiste instelling moet een zege mogelijk zijn. Hopelijk weten veel GVV-ers de weg naar Sportpark Maartenshof te vinden als er om 15.00u afgetrapt wordt.