In memoriam: Bartje Bambacht -Verhoeks

150 150 GVV'63

Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat GVV’63 erelid Bartje Bambacht – Verhoeks gisteravond op 78-jarige leeftijd is overleden.

Bartje samen met zoon Gerard.

Bartje wordt de Moeder van GVV’63 genoemd, en niet voor niets! Vanaf halverwege de jaren 70 heeft Bartje bijna 45 jaar lang onafgebroken vrijwilligerstaken verricht voor GVV’63. Samen met haar man Jan en zoon Gerard stond ze altijd klaar voor haar vereniging.

Het is bijna onmogelijk om alle taken op te noemen die ze voor GVV’63 heeft verricht. Van kleding en sponsoren regelen tot wedstrijd- en kleedkamerindelingen maken. Informatieborden bijwerken, toernooien organiseren, scheidsrechters regelen, tenues wassen, omroepen, etc. Kortom, teveel om op te noemen.

Vaak was Bartje op zaterdag al om 07.00 uur aanwezig en dan ging ze niet voor 18.00 uur naar huis. Bartje toverde ook altijd een glimlach op het gezicht van onze penningmeester, want wat heeft ze veel geld verdiend voor onze vereniging met de verkoop van loten en het organiseren van acties.

Haar leven stond voor een groot deel in het teken van GVV’63. Je zou bijna denken dat ze op het voetbalveld woonde, Bartje was er altijd en altijd bezig voor haar GVV’63. Ze onderhield contacten met de KNVB en met andere verenigingen. Er ging geen jeugdlid naar huis alvorens Bartje had gevraagd wat hij of zij gedaan had met voetballen. Door deze grote betrokkenheid was Bartje een geweldige ambassadeur voor GVV’63.

Vanaf 2017 is Bartje gaan minderen met haar werkzaamheden. De laatste jaren waren er gezondheidsproblemen, maar de band met GVV’63 verdween nooit. Regelmatig kwam ze een kijkje nemen en wat ze was trots op ons gerenoveerde complex.

Voor al haar vrijwilligerstaken is Bartje benoemd tot erelid van GVV’63. Bartje is door de KNVB onderscheiden met de Zilveren waarderingspeld. Tevens is Bartje benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Een vrouw met een geel-zwart hart, de Moeder van GVV’63. We zijn Bartje enorm dankbaar en gaan haar missen!

Wij willen Gerard en Jacqueline, Frank en Lisa, Ruben en de overige familieleden en vrienden condoleren met dit grote verlies. Veel sterkte toegewenst!

Bestuur GVV’63

 

Hierbij een link naar een interview met Bartje en Gerard dat in de zomer van 2021 werd afgenomen.

Bartje