Verslag: NOAD’32 VR1 – GVV’63 VR1 (6-0)

150 150 GVV'63

Gisteren stond de uitwedstrijd tegen de dames van NOAD’32 op het programma. Qua ranglijst niet de sterkste tegenstander maar het is belangrijk om deze nooit te onderschatten. De eerste minuut gingen we sterk van start maar dat kantelde al gauw. Makkelijke kansen voor NOAD werden benut en het stond al gauw 3-0 voor de thuisploeg. Het lukte ons totaal niet om grip te krijgen op de eerste helft waardoor we de rust in gingen met een 5-0 achterstand.

Iedereen baalde ontzettend en dat was natuurlijk goed te begrijpen. Hoe komt het dat de eerste helft zo was verlopen? Het belangrijkste was om ons de tweede helft te herpakken en de achterstand niet verder te laten oplopen. We hebben ons inderdaad goed herpakt! We gingen feller de duels in, duels werden gewonnen, er was meer rust in de ploeg, betere communicatie en vertrouwen in onszelf en elkaar. Dit resulteerde in maar één doelpunt tegen. Ook uitbraken vanuit onze ploeg waren er richting de goalie van NOAD, helaas heeft dit geen vruchten afgeworpen. Belangrijk voor ons is om de lijn van de tweede helft door te zetten en de eerste helft gauw te vergeten.

Eindstand: 6-0

Woman of the match: Sanne Willemse