Bericht van de Jeugdcommissie

150 150 GVV'63

Jeugdspelers en ouders GVV’63

Het seizoen loopt ten einde, nog enkele trainingen, wedstrijden en toernooien te gaan. Wanneer we nu al terugkijken zien wij als Jeugdcommissie dat er binnen de club stappen zijn gemaakt, welke positief stemmen.

Vanuit het nieuwe technisch jeugd beleidsplan, ligt er een duidelijke structuur en wordt er een bijdrage geleverd aan de transparantie binnen de jeugd van GVV’63. Alle beleidsplannen zijn op elkaar aangesloten waardoor de jeugd en senioren in de toekomst beter worden verbonden en er een gedegen overgang gewaarborgd wordt. Verbinding tussen de diverse commissies is verbeterd en met een nieuwe voorzitter in de jeugdcommissie is het mogelijk kritisch op onszelf te blijven.

We zien dat de teams goed presteren in de hogere klassen dan in het verleden. Helaas niet veel kampioenen maar vooral veel leuke spannende wedstrijden, waar het dubbeltje meerdere kanten op kan vallen. Dit is goed voor de ontwikkeling van de spelers. Wij geloven dat er binnen GVV’63 op termijn voldoende talenten rondlopen die conform de doelstelling het eerste elftal naar de 2e klasse kunnen helpen. Dat kost tijd maar met het plezier wat er meestal te zien is op de zaterdagen en het aanwezige talent, moet dit goed komen. Wij hebben een relatief rustig jaar gehad binnen onze jeugd waar de aangekondigde veranderingen, de doorgevoerde veranderingen nieuw waren maar allen positief hebben bijgedragen aan de sfeer binnen de jeugd. Het draait weer om voetballen, plezier hebben en het maximale presteren.

Als we naar de toekomst kijken. Zien we dat het lastig is om voor volgend seizoen voor alle teams trainers te vinden. De club is gebaat bij vrijwilligers die een steentje bij willen en kunnen dragen. De Jeugdcommissie kan dit niet alleen oplossen en zoekt daarbij steevast naar jullie hulp. Samen moeten we de ingeslagen weg verder vervolgen.

We zijn er dan ook nog niet, maar volgens ons op de goede weg. Op korte termijn worden de nieuwe teams bekend gemaakt, worden nieuwe kleedkamers gebouwd en als alle posities ingevuld zijn dan staat er wederom een positief seizoen voor de deur. Wij hopen dat we samen met jullie verder groeien als vereniging: naar een vereniging waar iedereen trots is op de club, op zijn team en op zichzelf. Waar plezier voorop staat maar de prestaties en ontwikkeling niet wordt vergeten.

Jeugdcommissie GVV’63