Bestuursmededeling

150 150 GVV'63

Beste leden,

Wij zijn verheugd dat we kunnen mededelen dat we twee leden bereid hebben gevonden om toe te treden tot het bestuur van GVV’63. Vanaf heden zijn Rico van der Maas en Dennis van de Werken op ad interim basis bestuurslid van GVV’63. Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering (vrijdag 20 september) zijn zij verkiesbaar. Wij wensen Rico en Dennis veel succes!

Daarnaast wordt Alfons Comans bij GVV’63 actief als vrijwilligers coördinator. Alfons is oud-speler van GVV’63 en zal zich binnenkort nader voorstellen. In de gehele maatschappij en dus ook bij GVV’63 wordt het steeds lastiger om vrijwilligers te vinden voor diverse activiteiten. Alfons gaat daar binnen onze vereniging meer structuur in aanbrengen.

Afgelopen zaterdag hebben we een zeer succesvolle Villa Pardoesdag mogen meemaken. Mooi dat sport en gezelligheid op deze wijze gecombineerd wordt met maatschappelijke betrokkenheid!

Vanaf heden is de kantine van GVV’63 gesloten. Wij wensen iedereen een plezierige zomervakantie toe. Op donderdag 8 augustus start de selectie weer met de eerste training. In de daaropvolgende weken zullen ook de overige teams starten.

Bestuur GVV’63