Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Altena 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat voor GVV’63 de thuiswedstrijd tegen Altena op het programma. Aanvang 15.00 uur. Een mooi affiche tussen een ploeg die vorig seizoen in de vierde klasse speelde en een ploeg die in de tweede klasse speelde.De Nieuwendijkers degradeerden vorig seizoen rechtstreeks uit de tweede klasse. Over hun ambities laten ze geen twijfel bestaan, ze willen zo snel mogelijk terug naar de tweede klasse. In diverse interviews beschouwen ze zich als één van de kampioenskandidaten. De selectie onderging een behoorlijke metamorfose. Er vertrokken 8 spelers en er kwamen 7 nieuwelingen. Waaronder routinier en goaltjesdief Ayhan Uslu. De competitiestart van Altena was prima, er werd gewonnen van GDC. Daarna werd er verloren van sv Capelle en NOAD’32. De verwachtingen in Nieuwendijk zijn beduidend hoger dan de huidige plaats op de ranglijst, dus de gasten zullen op zoek moeten naar een overwinning.

GVV’63 beleefde juist een valse competitiestart in Andel , maar herstelde zich sterk tegen Willem II en Olympia’60. Vooral tegen de Dongenaren maakte de ploeg van Jan van Setten indruk. De overwinning was met recht een teamprestatie, want de inzet was de gehele wedstrijd 100%. Als deze wedstrijdinstelling zaterdag ook aanwezig is, kan GVV’63 het Altena erg lastig maken.

Zeker in Gameren is GVV’63 aan een goede serie bezig. De laatste thuisnederlaag in de competitie dateert alweer van 29 oktober 2016, toen was MVV’58 te sterk. Hopelijk kan GVV’63 deze reeks weer met een week verlengen. We hopen dat GVV’63 zaterdag gesteund wordt door veel supporters!