Blik op zaterdag: GVV’63 1 – GDC 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 20 oktober speelt GVV’63 thuis tegen GDC. Aanvang 15.00 uur. Afgelopen seizoen troffen beide ploegen elkaar ook in de derde klasse. Toen wist GVV’63 uit en thuis met 2-0 te winnen.

GDC speelde in het seizoen 2015/2016 nog in de eerste klasse. Daarna degradeerde het twee keer op rij. Vorig seizoen stonden de geel-blauwen ook nog even in de gevarenzone. Maar wisten zich na een goede serie in de middenmoot te spelen. Afgelopen zomer zag GDC enkele spelers stoppen. Ook trainer Marco de Jong vertrok na vier seizoenen uit Eethen. Onder de nieuwe trainer Edin Curic werd voortvarend begonnen aan de competitie. Er werd gewonnen van SSC’55 en Asperen, daarna volgde een gelijkspel tegen Sleeuwijk. Afgelopen zaterdag werd er verrassend verloren van laagvlieger RFC. Door deze resultaten neemt GDC momenteel een vierde plaats in op de ranglijst.

GVV’63 moet zich zien te herstellen van twee beschamende nederlagen. Na de knappe thuiswinst op Vuren, volgden er twee 5-0 nederlagen tegen HSSC’61 en BLC. De absolute wil om te winnen ontbrak de afgelopen twee weken en dan heb je geen leuke zaterdagmiddag in de derde klasse D.  De ervaren jongens zullen komende zaterdag de ploeg op sleeptouw moeten nemen en voorop gaan in de strijd. Tegen Vuren knokte het hele team voor elke meter. Dit willen we zaterdag weer zien! Vanaf minuut 1 moet duidelijk zijn dat er in Gameren niets te halen valt. Momenteel staat GVV’63 op een 13e plaats. Het is zaak om zo snel mogelijk weg te komen uit de onderste regionen.

Wij hopen zaterdag op veel publieke ondersteuning voor GVV’63. Zodat we er na de wedstrijd een gezellig Oktoberfest van kunnen maken.