Blik op zaterdag: GVV’63 1 – NOAD’32 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag 19 oktober staat de derde thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander is NOAD’32 uit Wijk en Aalburg. Aanvang 15.00 uur.

De ploeg uit Wijk wist in het seizoen 17/18 beslag te leggen op het kampioenschap in de derde klasse D. Het verblijf in de tweede klasse was van korte duur. Vorig seizoen werd NOAD’32 laatste en degradeerde het weer naar de derde klasse. De ploeg uit Wijk staat voor het vierde seizoen onder leiding van trainer Rob van Loon.

Momenteel hebben de rood-witten 5 punten uit 4 wedstrijden. Tijdens de seizoenstart werd er verloren van GDC, daarop volgde een tweetal gelijke spelen tegen Zwaluw en ONI. Afgelopen zaterdag werd de eerste winst behaald, in de derby tegen Sparta’30 werd er overtuigend met 3-0 gewonnen.

GVV’63 kent een seizoenstart waar men niet blij van wordt. Met 1 overwinning en 3 nederlagen wordt de 11e plaats ingenomen. Afgelopen zaterdag verloor een zwaar gehavend GVV’63 met 3-2 van NEO’25. Hopelijk kunnen we de komende weken weer een aantal spelers terug verwachten, zodat er weer met een vaste basis gespeeld kan worden.

Ook het vorige seizoen kende GVV’63 een matige competitiestart. En toen keerde het tij door als team elke wedstrijd 100% te geven, voor elkaar door het vuur gaan. En dat zal aanstaande zaterdag zeker nodig zijn. De komende tegenstander is een geslepen ploeg met veel fysieke kracht.

Met z’n allen blijven we er vertrouwen in houden dat de punten gepakt gaan worden! Hopelijk met de steun van veel geel-zwarte supporters.

⚽️ De balsponsor aanstaande zaterdag is Bakkerij Van Keulen.

?? De pupil van de week is Nour Ashour (GVV’63 JO10-2).