Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Sparta’30 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er voor GVV’63 1weer een thuiswedstrijd op het programma. Om 15.00 uur is Sparta’30 uit Andel te gast.

De geel-zwarten uit Andel hebben een goede competitiestart achter de rug. Met 11 punten uit 6 wedstrijden wordt de vierde plaats ingenomen. Dit puntenaantal werd vorig seizoen pas na de winterstop bereikt. De trainerswissel heeft Sparta’30 duidelijk goed gedaan. De ervaren Frans van Wijk nam afscheid. Hij werd opgevolgd door oud-eerste elftal speler Mark van Noorloos, die aan zijn eerste trainersklus begon. Vooral in de uitwedstrijden maakt Sparta’30 indruk. Er werd gelijkgespeeld tegen Asperen. Maar ook fors gewonnen van Haaften (1-6) en BLC (2-6). Man in vorm is de snelle aanvaller Anrico Visser. Vorig seizoen goed voor 17 goals, inmiddels staat de teller alweer op 7.

Dit zijn cijfers waar GVV’63 tot op heden niet aan kan tippen. De ploeg van Dennie van Geffen heeft moeite om het net te vinden. Positief is dat er de laatste twee wedstrijden goed werd gevoetbald. Tegen GDC (0-1) was het geluk niet aan Gamerse zijde. Afgelopen zaterdag kreeg GVV’63 absoluut te weinig na een goede wedstrijd (2-1) bij het sterke SV Capelle. GVV’63 kreeg de nodige kansen om een verdiend gelijkspel te behalen. Komende zaterdag wacht Sparta’30. Als hetzelfde spelniveau wordt behaald als de afgelopen twee weken, zal een Gamerse driepunter vanzelf een keer realiteit worden. Hopelijk zien we, onder het genot van een herfstzonnetje, veel Gamers publiek langs de lijn!