Blik op zaterdag: GVV’63 1 – vv Sleeuwijk 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag speelt GVV’63 thuis tegen oude bekende Sleeuwijk. De aftrap vindt plaats om 15.00 uur.

Sleeuwijk is al vaak tegenstander geweest van GVV’63. Dit zijn over het algemeen geen saaie wedstrijden. Zo ook de heenwedstrijd in Sleeuwijk, die eindigde in een 3-3 gelijkspel. Komende tegenstander Sleeuwijk kende een matige competitiestart, echter onder de nieuwe trainer Tuns zijn de resultaten stabieler. Inmiddels staat Sleeuwijk in de middenmoot één plaats onder GVV’63. Mede de terugkeer van Frans van den Steenoven zorgt voor een impuls.

GVV’63 had na de wedstrijd tegen NOAD’32 met een aantal schorsingen te maken. Tel daarbij op nog enkele afwezigen/geblesseerden. Daarom was het des te knapper dat er een uitoverwinning werd geboekt bij Willem II. Zo zie je maar dat iedereen van waarde is in de selectie. Zaterdag heeft trainer Jan van Setten weer wat meer keus, aangezien enkele schorsingen voorbij zijn.

Door de overwinning tegen Willem II heeft GVV’63 wat meer afstand genomen van de laatste plaatsen. Echter er is nog steeds geen reden om zich al rijk te rekenen. Er zijn nog 21 punten te winnen of te verliezen. En zeker in deze klasse liggen de kwaliteiten van de diverse ploegen dicht bij elkaar.

Alle reden dus om zaterdag nog een keer vol gas te geven tegen vv Sleeuwijk! Hopelijk komen vele supporters GVV’63 steunen in de voorjaarszon. Het terras is open!