Blik op zaterdag: NEO’25 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaan onze geel-zwarten op bezoek in Sprang-Capelle. Tegenstander is NEO’25, de ploeg van Sprang. Aanvang 15.00 uur. Het afgelopen seizoen troffen beide ploegen elkaar ook in de derde klasse. Toen wist GVV’63 zowel uit als thuis te winnen.

De rood-wit-blauwen staan in punten aantal gelijk met onze geel-zwarten, beide ploegen hebben drie uit drie. NEO’25 begon met twee nederlagen tegen BLC en GDC. Afgelopen week werd er in Tilburg met 1-2 gewonnen van TSVV Merlijn, met twee Sprangse doelpunten in de slotfase. Afgelopen zomer zag NEO routinier Nicky van Gils vertrekken naar Wilhelmina’26. Daar staat tegenover dat Django Hooymayers en Niels Hamers overkwamen van DESK en Jon van der Kamp van buurman RWB.

GVV’63 kent niet de seizoenstart waarop gehoopt werd. In drie wedstrijden werden er al zes punten verloren. Afgelopen zaterdag leek de wedstrijd tegen het sterke ONI te eindigen in een terechte puntendeling. Door een goal diep in de blessuretijd stond GVV’63 helaas met lege handen. Zaterdag treft men geen gemakkelijke tegenstander. Beide ploegen zijn gebaat bij een overwinning, om aansluiting te houden met de top van het klassement. GVV’63 zal er dus voor de volle 100% tegen aan moeten in Sprang!

Hopelijk met de steun van vele Gamerse supporters.