Blik op zaterdag: Sparta’30 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag 23 februari staat er weer een uitwedstrijd op het programma voor GVV’63 1. De uit-tenues kunnen mee, want om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen de geel-zwarten van Sparta’30.

De ploeg uit Andel kende, onder de nieuwe trainer Mark van Noorloos, een flitsende competitiestart. Na de eerste periode van 8 wedstrijden werd er zelfs een derde plaats ingenomen. Sindsdien loopt het wat minder bij de ploeg uit Ael. Momenteel wordt er een 7e plaats ingenomen, met 22 punten uit 16 wedstrijden. Sparta’30 speelt doorgaans met twee snelle spitsen, die ook dit seizoen weer goed op dreef zijn. Anrico Visser scoorde al 14 keer en Lennard van Andel al 6 keer. Afgelopen zaterdag verloor Sparta’30 de uitwedstrijd bij SSC met 3-1.

In de thuiswedstrijd tegen Sparta’30 liep GVV’63 tegen een 0-2 nederlaag aan. In een niet hoogstaande wedstrijd nam Sparta’30 in het laatste half uur afstand, waarbij GVV’63 nog wel tweemaal het houtwerk raakte. Ook vorig seizoen werden de nodige punten verspeeld tegen de Andelnaren. Tijd om iets recht te zetten!

GVV’63 is vanaf half november aan een goede reeks bezig. In 8 wedstrijden werd er slechts één keer verloren. Zeker de uitoverwinning op Vuren van afgelopen zaterdag was een zeer belangrijke driepunter. Vanaf de laatste positie zijn we inmiddels opgeklommen naar de 9e plaats, met vier punten en een wedstrijd minder dan Sparta’30. GVV’63 staat aan de goede kant van de streep, maar de verschillen zijn nog klein. Bij een overwinning zou GVV’63 zich in de middenmoot settelen en de afstand op de staartploegen waarschijnlijk weer kunnen vergroten.

De ploeg van Denny van Geffen speelt al enkele weken heel degelijk en met een juiste teamspirit. Zaterdag is GVV’63 zeker niet kansloos. Gezien het feit dat Sparta’30 uit de laatste 8 wedstrijden 7 punten pakte en GVV’63 uit hetzelfde aantal wedstrijden 15 punten. Zet GVV’63 de goede reeks voort? Zaterdag weten we het. Hopelijk onder toeziend oog van vele GVV-ers!