Blik op zaterdag: SSC’55 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaat GVV’63 op bezoek bij SSC’55 in Sprang Capelle. De wedstrijd op Sportpark Van Wijlen begint om 14.30 uur. GVV’63 zal aantreden in het nieuwe wit-zwarte uittenue.

De geel-zwarte Wespen zijn aan een matig seizoen bezig en nemen de laatste plaats in op de ranglijst. Een status die niet past bij deze vereniging. In 11 wedstrijden werd er 3 keer gewonnen en 8 keer verloren. Ondanks de laatste plaats, heeft SSC’55 minder tegendoelpunten dan GVV’63. Het grootste probleem voor SSC’55 blijkt scoren. Tot nu toe werd er slechts 14 keer gescoord. Clubtopscorers zijn Erwin van de Hoven en Kevin Knippels met ieder 3 doelpunten.

GVV’63 heeft er na de winterstop pas 1 duel opzitten, in en tegen Sleeuwijk werd het 3-3. Een wedstrijd waar men met een goed gevoel op terug kan kijken. Er werd redelijk goed gespeeld en de inzet was top. Heel positief was de breedte van de selectie. Er waren diverse afwezigen, maar de vervangers presteerden goed.

Voor SSC’55 is de druk hoog. Vertrekkend trainer Arjen Dekkers zal niet met een degradatie afscheid willen nemen. GVV’63 moet voorbereid zijn op een tegenstander die er vol voor gaat. Met een slappe instelling aan de wedstrijd beginnen is dus uit den boze!

De wedstrijden tegen SSC’55 staan meestal garant voor het nodige spektakel. Hopelijk trekt GVV’63 zaterdag, met de steun van vele supporters, aan het langste eind.