Blik op zaterdag: SSC’55 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Zaterdag 9 december speelt GVV’63 1 de laatste uitwedstrijd van 2017. In Sprang-Capelle (Vrijhoeve) gaat men op bezoek bij SSC’55. Aanvang 14.15. SSC’55 is in de jaren’50 ontstaan uit de voetbalclubs Sparta en S.D.O.

SSC’55 bivakkeert al voor het 11e seizoen op rij in de 3e Klasse D en is al menigmaal tegenstander geweest van GVV’63. De ploeg van vertrekkend coach Arjen Dekkers eindigde de afgelopen seizoenen in de middenmoot. Momenteel staan de Wespen echter op de laatste plaats. Waarbij vermeld moet worden dat er 1 wedstrijd minder is gespeeld. SSC’55 begon goed aan de competitie, er werd gewonnen van Willem II en BLC. Daarna werd er 7 keer op rij verloren.

GVV’63 treft een tegenstander die in de hoek zit waar de klappen vallen. Maar waarschijnlijk ook een tegenstander die vol strijd speelt om voor het thuispubliek een goed resultaat neer te zetten. Dus onderschatting is absoluut niet op zijn plaats. Een speler om in de gaten te houden is de makkelijk scorende routinier Erwin van de Hoven.

GVV’63 zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Afgelopen zaterdag werd er onnodig puntverlies geleden tegen een matig Herovina. In de beginfase van het seizoen werd er als team geknokt voor elke meter, met als gevolg mooie overwinningen tegen Olympia’60, GDC en Altena. Komende zaterdag zal GVV’63 weer met 100% concentratie en strijd moeten spelen. Een goed resultaat is nodig om met een lekker gevoel de winterstop in te gaan.

Kom GVV’63 zaterdag steunen in Sprang-Capelle!